Energetisch healer

Dit is een opleiding van 6 dagen waarin je jezelf ontwikkeld als energetisch healer. 

Tijdens deze opleiding leer je een goede basis aan om te werken als healer. Je leert zowel de aura en chakra's als meridianen terug in balans te brengen. Naast de kennis over de aura en chakra's zal er voldoende ruimte zijn om je eigen manier van helen te ontwikkelen. Je gaat namelijk niet alleen maar kennis opdoen: je gaat actief bezig met mensen. Hierdoor krijg je niet alleen feedback van mij als docent, maar ook van je "client". 

De opleiding biedt een scala aan kennis om mee te gaan werken: 

  • Je zult leren over voeding: hoe belangrijk is voeding wanneer je iemand ondersteunt in zijn weg naar heling? Hoe heeft voeding effect op de aura en chakra's? 
  • Je zult leren over de psychologische betekenis van ziekte. Ziekte kent slechts een aantal oorzaken en de meeste kennen een psychisch aspect. Door ook het psychische aspect te kennen en in te kunnen voelen kun je mensen helpen patronen te doorbreken 
  • Je zult leren het lichaam te lezen: wat zeggen uiterlijke kenmerken over wat er binnen in het lichaam speelt? 

De opleiding bouwt de kennis stapsgewijs op. We beginnen met een theorie dag, waarna we overgaan op veel oefenen. Er wordt voornamelijk geleerd via praktijkoefeningen. Je zult voor deze opleiding een aantal mensen mee moeten nemen om je heling op te oefenen. Tevens zul je tips krijgen voor het opzetten van je eigen praktijk. Het is echter niet noodzakelijk voor deze opleiding om een praktijk te willen starten. Je kunt deze kennis ook voor jezelf en je naasten gebruiken. Deze opleiding is voor mensen die net begonnen zijn met heling geven of nog niet erg lang ermee bezig zijn. Wel is het belangrijk om enige basiskennis te hebben van onderwerpen zoals de aura en chakra's. 

De opleiding vindt plaats in de praktijk met een kleine groep van maximaal 4 mensen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedere cursist om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Aan het einde van de cursus ben je vertrouwd met je eigen methode van healing geven, kun je als je dit wilt een praktijk starten en heb je een goede basis om behandelingen te geven. Tussen de cursusdagen in kun je begeleiding krijgen indien nodig.  

Bij deze opleiding komt cursusmateriaal in de vorm van een boek. Een plek om mensen te behandelen en eventuele andere benodigdheden worden door mij verzorgd. De opleiding wordt afgesloten door alle cursisten een consult te laten geven. Na het goed doorlopen van de opleiding ontvang je een certificaat. 

Wanneer de opleiding vol zit is het niet meer mogelijk om een ticket te boeken. Betaling geschiedt vooraf middels factuur. Annuleren kan tot een week voor aanvang van de opleiding. Daarna wordt 50% van het lesgeld ingehouden.

Kosten: 395,00 euro p.p.

Data: 25 mei, 1, 15, 22, 29 juni en 6 juli 2024

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 

Waar: Industrieweg 18, Andijk

Meenemen: Schrift, pen, extra drinken omdat er veel energieën gaan stromen, lunch

Inschrijven