Plan online uw afspraak 

De lengte van een consult varieert meestal van 1,5 uur tot 2 uur. Houdt daarom met deze tijd rekening wanneer u een afspraak inplant voor een consult. 

Ik bied zowel consulten aan op locatie als via de telefoon. Het praktijkadres vindt u op de contactpagina. U kunt zelf een consult inboeken via het online systeem. Als u nog niet bij mij in behandeling bent, dan kunt u een gratis kennismakingsgesprek boeken. Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken wanneer het met het online boeking systeem niet lukt. 

Door een afspraak te maken gaat u een betalingsverplichting aan. Afspraken dienen uiterlijk 48 uur voor de aanvang van het consult geannuleerd te worden. Anders wordt er 100% van de consultprijs in rekening gebracht. Uw afspraak is definitief zodra u een bevestiging e-mail ontvangt. Wanneer u een afspraak boekt hoeft u nog niet direct te betalen. 

Consulten op locatie kunnen na afloop contant betaald worden of met een bankkaart. U kunt betalen met iedere bankkaart en met Apple Pay en Google Pay. Telefonische consulten worden via bank betaald middels een factuur. 

Afspraak maken