Tarieven

Consult

Bij de prijs is het volgende inbegrepen: een behandeling, een clientaccount, evt. opstellen van cognitieve gedragsoefeningen en/of orthomoleculair protocol, Eventueel uitzoeken van Bach bloesem remedie, kort ondersteuningscontact na het consult. Exclusief Bach bloesem remedie flesje of supplementen.. 

Intake en eerste behandeling (2 uur): 135,00 euro

Combinatiebehandeling: 75,00 euro per uur 

                                             135,00 euro per 2 uur        

Bach remedie: 16,50 euro, daarna voor 5,00 euro zelfde remedie bijvullen. Nieuwe remedie is weer 16,50 euro. 

Kort adviesgesprek

Telefonisch consult bedoeld voor ondersteuning in een emotioneel proces of het evalueren van een huidig protocol en de voortgang hiervan. 

Tarief: 35,00 euro (max. 30 minuten)

Massage

Voetreflexmassage (1 uur): 60,00 euro 

Voetreflexmassage kuur van 3 sessies: 165,00 euro

Voetreflexmassage kuur van 5 sessies: 275,00 euro

Voetreflexmassage kuur van 10 sessies: 550,00 euro

Chinese Hoofd, schouder, nek massage als bonus bij voetreflexmassage: 25,00 euro extra per keer

Chinese Hoofd, schouder, nek massage (ong. 30 minuten): 45,00 euro

Chi Nei Tsang i.c.m. moxa therapie (1 uur): 60,00 euro

Massages kunnen indien nodig gecombineerd worden met andere therapievormen. Hiervoor geldt het tarief van een combinatiebehandeling. 

Somatische therapie

Lichaamsgerichte therapie d.m.v. Chinese massages en het aanleren van somatische oefeningen.

Tarief: Combinatietarief

Kennismakingsgesprek

Een telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten voor mensen die nog niet bij mij in behandeling zijn. Tijdens dit gesprek kunnen wij beiden ontdekken of er een klik is. Daarnaast kan ik ontdekken of een behandeling in mijn praktijk passend is. 

Tarief: gratis

Vergoeding

Het is niet mogelijk om de consulten te declareren bij uw zorgverzekering. Hier heb ik bewust voor gekozen, omdat de mogelijkheid tot vergoeding bij een zorgverzekeraar vaak leidt tot verplichte reguliere opleidingen. Deze opleidingen zijn vaak niet gericht op holistische helingswijze en kunnen een conflict veroorzaken met opleidingen die dat wel zijn. Daarnaast lopen Nederlandse opleidingen vaak achter op kennis in het buitenland. Ik wil de beste zorg voor mijn cliënten. Indien u weinig geld heeft en toch noodzaak voor een behandeling, neemt u dan alstublieft contact op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. De facturen die orthomoleculaire ondersteuning betreffen kunnen wel ingediend worden bij de jaaropgave inkomstenbelasting als niet vergoede zorgkosten.