Vaccinatie ontstoren

Hoewel het vaccineren op meestal jonge leeftijd in de maatschappij ingebakken zit, worden de gevolgen vaak over het hoofd gezien. Vaccinaties brengen het risico met zich mee om schade aan te brengen aan het lichaam. Hierdoor kunnen een scala aan klachten ontstaan die soms zelfs in eerste instantie niet (h)erkend worden als vaccinatieschade. In de meeste gevallen ontstaan de klachten binnen een maand na het ontvangen van een vaccinatie. Soms openbaren de schadelijke effecten zich wanneer alle vaccinaties van een reeks gegeven zijn. De meeste klassieke vaccinaties bevatten een toxische vorm van aluminium. Dit zorgt ervoor dat er een zware metalen vergiftiging kan ontstaan. Of deze vergiftiging ontstaat en hoe snel is afhankelijk van de hoeveelheid al aanwezige toxines in het lichaam van de gevaccineerde. Daarnaast speelt de mineralenopslag in het lichaam een rol in het wel of niet ontstaan van deze schade. Uiteindelijk zorgt deze zware metalen vergiftiging voor schade in het zenuwstelsel. Verder bevatten vaccinaties bevatten vaak vormen van dode of levende "virussen". De manier waarop deze materialen gecreëerd worden, zorgt voor een schadelijk component. 

In de praktijk blijkt dat vaccinaties verantwoordelijk kunnen zijn voor de volgende klachten: 

 • Psychische veranderingen, zoals vaak geïrriteerd zijn of andere gedragsveranderingen 
 • Niet meer goed contact kunnen leggen met andere mensen op sociaal gebied
 • Zenuwschade die zich kan uiten in spasticiteit of in extreme gevallen verlamming 
 • Leverschade waardoor o.a. bloedarmoede of een vitamine A tekort ontstaat
 • Asymmetrische lichaam: scheef gezicht, scheve glimlach, loens kijken, ogen die niet meer recht staan etc. 
 • Permanente Bell's palsy 
 • Vitamine D tekort 
 • Niet meer bruin kunnen worden in de zon of snel verbranden
 • Anorexia of andere vormen van verstoord zelfbeeld
 • Diverse ziekten die hun oorsprong in zware metalen vergiftiging vinden, zoals Alzheimer of Parkinson 
 • Verandering in slaappatroon, met name bij kinderen

Zoals gezegd kunnen vaccinaties een scala aan klachten geven. Er kunnen klachten ontstaan die hier niet genoemd zijn. Vaccinaties beïnvloeden vaak ook de aura van de gevaccineerde. De fysieke schade werkt in dat geval ook door in de aura. Hierdoor zien mensen er ook energetisch scheef uit of is er geen optimale correspondentie meer tussen links en rechts. 

In het geval van vaccinatieschade is het mogelijk om hieraan te werken middels een orthomoleculair protocol. Verder kunnen er speciale voetreflexmassages ingezet worden om neuropathie te verbeteren. Hiervoor zijn vaak wel meerdere behandelingen nodig. 

mRNA

Op dit moment bestaat er geen protocol om een mRNA vaccinatie fysiek te ontstoren. Dit is een geheel nieuwe vaccinatie met nieuwe uitdagingen. Ik ken ook geen collega's die een dergelijk protocol hebben. Het is wel mogelijk om hiervoor zoveel mogelijk het protocol voor vaccinatieschade van klassieke vaccinaties in te zetten. Het is de bedoeling om het zelf genezend vermogen van het lichaam zoveel mogelijk te ondersteunen. 

Onderzoek

Laat je goed informeren alvorens over te gaan tot vaccineren. Meestal worden de bijsluiters waarin mogelijke bijwerkingen staan niet verstrekt alvorens het vaccineren. Je hebt wel recht op deze informatie. De bijsluiters van de meeste vaccins kun je ook online vinden. Zoek daarnaast naar ervaringen die online of in de directe omgeving gedeeld worden. Je hebt het recht om een vaccinatie te weigeren, zelfs voor kinderen. Het is nu nog niet een wettelijke verplichting. 

De volgende boeken gaan uitgebreid in op dit onderwerp: 

Crooked, man made disease explained (geen NL versie beschikbaar) 

The moth in the iron lung: a biography of polio (geen NL versie beschikbaar)

De besmettingsmythe 

Virus Mania (geen NL versie beschikbaar, wel Duits)